fb

facebook pottyos

yt

"A szeretet kiolthatatlan öröktűz, amely melegít, de nem éget, érlel és alakít erőszak nélkül. A szenvedélytől az különbözteti meg, hogy nem köt csereüzletet, és nem ragaszkodik. Szétszórja önmagát, mint a Nap."
- Szepes Mária

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Könyv rendeléshez  először regisztráció szükséges a honlapunk web áruházánál: 
https://szepesmariaalapitvany.hu/webaruhaz.html

A./ Személyes átvétel Budapest belvárosi címen, előre egyeztetéssel, készpénzes fizetéssel. Amennyiben ezt a módozatot választja, kérjük, hívja a +36 30 990 7607 telefonszámon  Almási Csabát.

B./ Könyvrendelés banki előre utalással /postai csomag/
www.vaterafutar.hu oldalon keresztül a MPL  (a Magyar Posta futárszolgálata). Ezen az oldalon Ön választhatja ki a megfelelő módozatot. /házhoz szállítás 1-600. Ft, postai PostaPontra 1.405,- Ft, csomagautomatába 945,- Ft. Ezek az árak 2 kg súlyon belül érvényesek. Ettől eltérő súly esetén, s az aktuális árakról tájékozódjon az MPL oldalon/.

1./ lépés: Töltse ki a csomag adatait: ezt megtalálja az alapítvány honlap web áruház menüpontban a rendelt könyvnél. Küldemény súlya, szélessége, magassága, hosszúsága, eladási ára.

Ha több könyvet is rendel, akkor a csomag méretét így adhatja meg:

  • keresse kis azt a könyvet, amelyik a legszélesebb és leghosszabb értéket mutatja, ez lesz a csomag szélessége és hossza
  • adja össze a könyvek magasság értékeit
  • A súly érték automatikusan összegződik

szallitas vatera

2. / lépés: feladó adatai:  Szepes Mária Alapítvány/Almási Csaba, 1065 Budapest  Révay utca 18., +36 30 990 7607.  info@szepesmariaalapitvany.hu

3./ lépés: vevő/címzett adatai: név, kézbesítés helye, e-mail cím, mobil telefonszám/. Ekkor a rendszer generál egy linket, amely a csomag adatait tartalmazza. Kérjük, ezt a linket küldje el az alábbi címre: info@szepesmariaalapitvany.hu
A választott könyv értékét és a választott szállítási postaköltség árát kérjük, utalja át az alábbi bankszámlaszámra: Szepes Mária Alapítvány, K&H Bank: 10403181-00015795-00000003. A megjegyzés rovatba jelezze a könyv címét, darabszámot, s ha áfás számlát kér.

Miután megérkezik a banki átutalása, és a feladó szelvény linkje, munkatársunk 7 napon belül feladja a kért csomagot a megadott címre.

Az MPL általános szerződési feltételeiről, s további részletekről tájékozódjon a www.vaterafutár.hu oldalon.

C./ MPL Postai utánvétes csomag
Postai utánvétel csomagként.  A honlapon történő regisztráció után a kért könyvet utánvétes csomagként adjuk fel a könyv ára és a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően. A kézbesítés díja  jelenleg 2.775,- Ft/2kg súlyhatárig, afölött 3055 ,- Ft.  Szállítási határidő 1-4 munkanap.

Megrendeléskor kérjük, a csomag követhetősége érdekében pontosan adja meg adatait: név, cím, mobil telefonszám, e-mail cím.

Köszönjük rendelését!
Szepes Mária Alapítvány

Partnereink

Image

KAPCSOLAT

Levelezési címünk
Budapest, 1026 Júlia utca 13.

Alapítványunk telefonszáma:
+36 30 990 76 07

Email címünk
info@szepesmariaalapitvany.hu

Facebook
facebook.com/szepesmaria
facebook.com/pottyosp