Könyv rendeléshez  először regisztráció szükséges a honlapunk web áruházánál:

A./ Személyes átvétel Budapest belvárosi címen, előre egyeztetéssel, készpénzes fizetéssel. Amennyiben ezt a módozatot választja, kérjük, hívja a +36 30 990 7607 telefonszámon  Almási Csabát.

B./ Könyvrendelés banki előre utalással /postai csomag/
www.vaterafutar.hu oldalon keresztül a MPL  (a Magyar Posta futárszolgálata). Ezen az oldalon Ön választhatja ki a megfelelő módozatot. /házhoz szállítás 1-600. Ft, postai PostaPontra 1.405,- Ft, csomagautomatába 945,- Ft. Ezek az árak 2 kg súlyon belül érvényesek. Ettől eltérő súly esetén, s az aktuális árakról tájékozódjon az MPL oldalon/.

1./ lépés: Töltse ki a csomag adatait: ezt megtalálja az alapítvány honlap web áruház menüpontban a rendelt könyvnél. Küldemény súlya, szélessége, magassága, hosszúsága, eladási ára.

Ha több könyvet is rendel, akkor a csomag méretét így adhatja meg:

• keresse kis azt a könyvet, amelyik a legszélesebb és leghosszabb értéket mutatja, ez lesz a csomag szélessége és hossza
  • adja össze a könyvek magasság értékeit
  • A súly érték automatikusan összegződik

szallitas vatera

2. / lépés: feladó adatai:  Szepes Mária Alapítvány/Almási Csaba, 1065 Budapest  Révay utca 18., +36 30 990 7607.  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

3./ lépés: vevő/címzett adatai: név, kézbesítés helye, e-mail cím, mobil telefonszám/. Ekkor a rendszer generál egy linket, amely a csomag adatait tartalmazza. Kérjük, ezt a linket küldje el az alábbi címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
A választott könyv értékét és a választott szállítási postaköltség árát kérjük, utalja át az alábbi bankszámlaszámra: Szepes Mária Alapítvány, K&H Bank: 10403181-00015795-00000003. A megjegyzés rovatba jelezze a könyv címét, darabszámot, s ha áfás számlát kér.

Miután megérkezik a banki átutalása, és a feladó szelvény linkje, munkatársunk 7 napon belül feladja a kért csomagot a megadott címre.

Az MPL általános szerződési feltételeiről, s további részletekről tájékozódjon a www.vaterafutár.hu oldalon.

C./ Postai utánvétes csomag
Postai utánvétel csomagként.  A honlapon történő regisztráció után a kért könyvet utánvétes csomagként adjuk fel a könyv ára és a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően. A kézbesítés díja  jelenleg 2.650,- Ft.  Szállítási határidő 7 munkanap.

Megrendeléskor kérjük, a csomag követhetősége érdekében pontosan adja meg adatait: név, cím, mobil telefonszám, e-mail cím.

Köszönjük rendelését!
Szepes Mária Alapítvány