fb

facebook pottyos

yt

"A szeretet kiolthatatlan öröktűz, amely melegít, de nem éget, érlel és alakít erőszak nélkül. A szenvedélytől az különbözteti meg, hogy nem köt csereüzletet, és nem ragaszkodik. Szétszórja önmagát, mint a Nap."
- Szepes Mária

KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

ÉRZÉSVILÁGUNK SZABÁLYOZÁSÁNAK KULCSAI

logo2

Regisztrációs lap

ÉRZÉSVILÁGUNK SZABÁLYOZÁSÁNAK KULCSAI online kurzus

Invalid Input
Invalid Input
Helytelen e-mail cím.

A Szepes Mária Alapítvány a megadott adatokat bizalmasan és az adatvédelmi szabályoknak megfelelően kezeli.

 

Tájékoztató

ÉRZÉSVILÁGUNK SZABÁLYOZÁSÁNAK KULCSAI

Új online meditációs programunkon érzésvilágunk mélységeit és magasságait igyekszünk bejárni örök archetípusok mentén. Benső képzelet-terünkben felidézzük és megnevezzük ezeket az ősképeket, valamint megvizsgáljuk a hozzájuk kapcsolódó egyetemes törvényeket.

A tanfolyam erősen gyakorlat-orientált: a közös meditációk és kontemplációk mentén „képzelet-tornával” kísérletet teszünk romboló tudatállapotaink megfékezésére, hogy megtörjük korlátlan hatalmukat ösztönvilágunk és lelki alkatunk fölött, és közömbösítsük mérgező hatásukat. A lehangoló, mélybe merülő irányultságainkat megpróbáljuk visszavezetni keletkezésük isteni gyökeréhez, s megtisztított formájukban nagyszerű hajtóerőként felhasználni sorsunk bénító kötéseinek oldásához.

A téma feldolgozását Szepes Mária Pszichokémia – Érzésvilágunk szabályozásának kulcsaicímű értekezése mentén végezzük, de természetesen említjük az író-tanító és szellemi köre egyéb műveit is. Kiemelt figyelmet fordítunk Szepes Mária enciklopédikus igényű tanításainak univerzális és örök aspektusaira – a legősibb és a legmodernebb szellemi áramlatok tükrében. Korábbi kurzusainkhoz hasonlóan minden alkalommal archív felvételről hallgatjuk meg Szepes Mária költői hangvételű meditációit, így, az eltelt idő távlatából is érzékelhetjük és élvezhetjük az írónő hajdani spirituális iskolájának varázslatos hangulatát és különleges hagyományait.

A programot mélyen áthatja a hármasság, ezért alkalmainkat háromhetente keddenként, 18.00-21.00 között tartjuk, dr. Árkai Márta tanár, asztrozófus, karakterológus, a Szepes Mária Alapítvány munkatársa vezetésével, online felületen (ZOOM), az alábbi időpontokban:

1. alkalom: 2023. október 17.      kedd 18:00 – 21:00
2. alkalom: 2023. november 07.  kedd 18:00 – 21:00
3. alkalom: 2023. november 28.  kedd 18:00 – 21:00
4. alkalom: 2023. december 19.   kedd 18:00 – 21:00
5. alkalom: 2024. január 09.        kedd 18:00 – 21:00
6. alkalom: 2024. január 30.        kedd 18:00 – 21:00
7. alkalom: 2024. február 20.       kedd 18:00 – 21:00

 

Résztvevői díj: 5000,- Ft/fő/alkalom – mindösszesen 35.000,- Ft/fő.
A 7 alkalom részvételi díja egy részletben fizetendő, banki átutalással. Igény esetén, egyéni megállapodás szerinti részletfizetés lehetséges!

Számlaszámunk: Szepes Mária Alapítvány K&H Bank: 10403181-00015795-00000003
A megjegyzés rovatban kérjük, tüntesse fel a résztvevő nevét, valamint a „KULCSOK” címszót. Amennyiben ÁFÁS számlát kér, adja meg számlázási címe mellett az adószámát is.

JELENTKEZÉS:  https://szepesmariaalapitvany.hu/akademia.html

A program felvételét minden résztvevő rendelkezésére bocsátjuk, így hiányzás esetén sem vész el a befizetett díj.

További információ: dr. Árkai Márta, +36 30/9272731, arkaimarti@gmail.comwww.szepesmariaalapitvany.hu

Válasszon!

Nyilatkozat

Nyilatkozom, hogy részt kívánok venni a Szepes Mária Alapítvány (továbbiakban: Alapítvány) szervezésében megrendezésre kerülő ÉRZÉSVILÁGUNK SZABÁLYOZÁSÁNAK KULCSAI című online kurzuson.

Nyilatkozatommal tudomásul veszem, hogy ez az előadássorozat nem minősül oktatási tevékenységnek, így erről oklevél, illetve tanúsítvány nem kerül kiállításra, mert a találkozók célja Szepes Mária műveinek elemzése a művek mentén, és a hátrahagyott szellemiség keretében való konstruktív elmélkedésreés meditációra való összejövetel. Nyilatkozatommal elfogadom, hogy a meditációs alkalmak a hatályos jogszabályokhoz és a járványügyi védekezéshez igazodva kerülnek megrendezésre, online formában.

 

Hozzájáruló nyilatkozat

Tudomásul veszem, hogy az Alapítvány által szervezett workshopon hang- és videofelvételek készülnek. Az Alapítvány az általa szervezett workshopokon való részvételt előzetes regisztrációhoz köti. A regisztráció feltétele jelen tájékoztató megismerése és az ennek igazolására szolgáló nyilatkozat megtétele. Az adatok kezelésének célja a workshopok rögzítése, és az adott alkalmon résztvevő és a különböző okokból résztvenni nem tudó, regisztrált személyeknek való megküldése, hogy a workshop anyagát újra meghallgathassák, abban jobban elmélyülhessenek, valamint hogy az adott alkalmon résztvenni nem tudó személyek részére is biztosítható legyen az elhangzottakhoz való hozzáférés. Az Érintett erre vonatkozó hozzájárulása és nyilatkozata alapján, a regisztráció során gyűjtött és kezelt adatokat az Alapítvány egyéb célra nem használja fel. Az Alapítvány a készített felvételekhez elektronikus úton biztosít hozzáférést, amelyet a workshop utolsó alkalma után számított tizennegyedik napon visszavon. Az Érintett továbbá a hozzájárulását bármikor önkéntesen visszavonhatja, azonban a hozzájárulás visszavonása nem érinti a visszavonás előtti adatkezelés jogszerűségét.

Kezelt személyes adatok köre:

Az Alapítvány szervezésében megrendezett workshopokon készített hang- és videofelvételek („képmás”).

Az adatkezelés célja, az adatkezelés jogalapja:

A workshopokról hang- és videófelvétel készítése, a felvételek az adott alkalmakon résztvevő és a különböző okokból résztvenni nem tudó, regisztrált személyeknek való megküldése, hogy a workshop újra meghall-gatható legyen, az anyagban jobban elmélyülhessenek, valamint hogy az elhangzottakhoz való hozzáférés az adott alkalmon részt venni nem tudó személyek részére is biztosítható legyen.

A GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja szerint az Ön, mint érintett hozzájárulása, valamint a Ptk. 2:48. § (2) bekezdése.

Invalid Input
Invalid Input

Az esetleges időpont változások jogát az Alapítvány fenntartja.

Invalid Input

Partnereink

Image

KAPCSOLAT

Levelezési címünk
Budapest, 1026 Júlia utca 13.

Alapítványunk telefonszáma:
+36 30 990 76 07

Email címünk
info@szepesmariaalapitvany.hu

Facebook
facebook.com/szepesmaria
facebook.com/pottyosp