fb banner hu

"A szeretet kiolthatatlan öröktűz, amely melegít, de nem éget, érlel és alakít erőszak nélkül. A szenvedélytől az különbözteti meg, hogy nem köt csereüzletet, és nem ragaszkodik. Szétszórja önmagát, mint a Nap."
- Szepes Mária

KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

A SZERETET EPOSZA – A MÁGIKUS AZONOSULÁS PRAXISA

logo2

Regisztrációs lap

A Szeretet Eposza – A Mágikus Azonosulás Praxisa online kurzus

Invalid Input
Invalid Input
Helytelen e-mail cím.

A Szepes Mária Alapítvány a megadott adatokat bizalmasan és az adatvédelmi szabályoknak megfelelően kezeli.

 

Tájékoztató

A részletes tematika:

Új online programunkon a harmonikus kapcsolatok kialakításának misztikus-mágikus lehetőségeit igyekszünk körbejárni. Szellemi utunk fókusza a másik élőlénnyel, a világgal ütköző konfliktusaink gyökerének megnevezésére és gyógyítására irányul. A mindent értő és megbocsátó benső pozitúrát idézzük meg, a szeretetet, amely a „Nagy Megismerés leánya”. Azért, hogy önmagunkkal, a másik emberrel, s a világgal való karmikus ügyeinket elrendezzük. Feladatainkat sikerüljön helyesen megoldanunk. Újabb konfliktusokat ne teremtsünk, s a csillagok háborúját próbáljuk általa a planéták szövetségévé változtatni. /Szepes Mária/

A téma feldolgozását Szepes Mária A Szeretet Eposza – A Mágikus Azonosulás Praxisa című értekezése mentén végezzük; s – eddigi kurzusainkhoz hasonlóan – említjük az író-tanító és szellemi köre további műveit is, csakúgy, mint a legmodernebb szellemi tanítások témánkhoz kapcsolódó tételeit. Minden alkalommal archív felvételről hallgatjuk meg Szepes Mária vezetett meditációit, így, az eltelt idő távlatából is érzékelhetjük és élvezhetjük az írónő hajdani spirituális iskolájának varázslatos hangulatát és különleges hagyományait.

 

A tanfolyam célja, hogy a közös gyakorlás mentén olyan menedéket építsünk a kiúttalannak tűnő konfliktusaink, testi-lelki nehézségeink, szellemünket elborító tanácstalanságaink között, melynek magasságából világosan látjuk mindannak az értelmét, ami történik velünk. A mágikus identifikáció nyitóformulája segítségével ki is bújhatunk személyiségünk szűk kalodájából. Dimenziók végtelenjébe nyújtózhatunk, vagy elpihenhetünk egy-egy olyan élő jelkép fészekmelegében, ahol fel sem merül bennünk az a szó, hogy én. Csak AZ van. Az egyetemes, Isteni és megváltó teljesség. /Szepes Mária/

A programot kéthetente csütörtökönként 18.00-21.00 között tartjuk, dr. Árkai Márta tanár, asztrozófus, karakterológus, a Szepes Mária Alapítvány munkatársa vezetésével, online felületen (ZOOM), az alábbi időpontokban:

 

2023. április 06. csütörtök 18:00 – 21:00
2023. április 20. csütörtök 18:00 – 21:00
2023. május 04. csütörtök 18:00 – 21:00
2023. május 18. csütörtök 18:00 – 21:00
2023. június 01. csütörtök 18:00 – 21:00
2023. június 15. csütörtök 18:00 – 21:00

 

Résztvevői díj: 4.500,- Ft/fő/alkalom – mindösszesen 27.000,- Ft/fő.
A 6 alkalom részvételi díja egy összegben fizetendő, banki átutalással.

Számlaszámunk: Szepes Mária Alapítvány K&H Bank: 10403181-00015795-00000003
A megjegyzés rovatban kérjük, tüntesse fel a résztvevő nevét, valamint a „SZERETET” címszót. Amennyiben ÁFÁS számlát kér, adja meg számlázási címe mellett az adószámát is.

JELENTKEZÉS:  https://szepesmariaalapitvany.hu/akademia.html

A program felvételét minden résztvevő rendelkezésére bocsátjuk, így hiányzás esetén sem vész el a befizetett díj.


További információ: dr. Árkai Márta, +36 30/9272731, arkaimarti@gmail.com

www.szepesmariaalapitvany.hu

Válasszon!

Nyilatkozat

Nyilatkozom, hogy részt kívánok venni a Szepes Mária Alapítvány (továbbiakban: Alapítvány) szervezésében megrendezésre kerülő A SZERETET EPOSZA – A MÁGIKUS AZONOSULÁS PRAXISA című online kurzuson.

Nyilatkozatommal tudomásul veszem, hogy ez az előadássorozat nem minősül oktatási tevékenységnek, így erről oklevél, illetve tanúsítvány nem kerül kiállításra, mert a találkozók célja Szepes Mária műveinek elemzése a művek mentén, és a hátrahagyott szellemiség keretében való konstruktív elmélkedésreés meditációra való összejövetel. Nyilatkozatommal elfogadom, hogy a meditációs alkalmak a hatályos jogszabályokhoz és a járványügyi védekezéshez igazodva kerülnek megrendezésre, online formában.

 

Hozzájáruló nyilatkozat

Tudomásul veszem, hogy az Alapítvány által szervezett workshopon hang- és videofelvételek készülnek. Az Alapítvány az általa szervezett workshopokon való részvételt előzetes regisztrációhoz köti. A regisztráció feltétele jelen tájékoztató megismerése és az ennek igazolására szolgáló nyilatkozat megtétele. Az adatok kezelésének célja a workshopok rögzítése, és az adott alkalmon résztvevő és a különböző okokból résztvenni nem tudó, regisztrált személyeknek való megküldése, hogy a workshop anyagát újra meghallgathassák, abban jobban elmélyülhessenek, valamint hogy az adott alkalmon résztvenni nem tudó személyek részére is biztosítható legyen az elhangzottakhoz való hozzáférés. Az Érintett erre vonatkozó hozzájárulása és nyilatkozata alapján, a regisztráció során gyűjtött és kezelt adatokat az Alapítvány egyéb célra nem használja fel. Az Alapítvány a készített felvételekhez elektronikus úton biztosít hozzáférést, amelyet a workshop utolsó alkalma után számított tizennegyedik napon visszavon. Az Érintett továbbá a hozzájárulását bármikor önkéntesen visszavonhatja, azonban a hozzájárulás visszavonása nem érinti a visszavonás előtti adatkezelés jogszerűségét.

Kezelt személyes adatok köre:

Az Alapítvány szervezésében megrendezett workshopokon készített hang- és videofelvételek („képmás”).

Az adatkezelés célja, az adatkezelés jogalapja:

A workshopokról hang- és videófelvétel készítése, a felvételek az adott alkalmakon résztvevő és a különböző okokból résztvenni nem tudó, regisztrált személyeknek való megküldése, hogy a workshop újra meghall-gatható legyen, az anyagban jobban elmélyülhessenek, valamint hogy az elhangzottakhoz való hozzáférés az adott alkalmon részt venni nem tudó személyek részére is biztosítható legyen.

A GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja szerint az Ön, mint érintett hozzájárulása, valamint a Ptk. 2:48. § (2) bekezdése.

Invalid Input
Invalid Input

Az esetleges időpont változások jogát az Alapítvány fenntartja.

Invalid Input

Partnereink

Image

KAPCSOLAT

Levelezési címünk
Budapest, 1026 Júlia utca 13.

Alapítványunk telefonszáma:
+36 30 990 76 07

Email címünk
info@szepesmariaalapitvany.hu

Facebook
facebook.com/szepesmaria