fb banner hu

"A szeretet kiolthatatlan öröktűz, amely melegít, de nem éget, érlel és alakít erőszak nélkül. A szenvedélytől az különbözteti meg, hogy nem köt csereüzletet, és nem ragaszkodik. Szétszórja önmagát, mint a Nap."
- Szepes Mária

KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

A JELEN – LÉT misztikus intenzitása

logo2

Regisztrációs lap

A JELEN LÉT misztikus intenzitása – online kurzus

Helytelen e-mail cím.

A Szepes Mária Alapítvány a megadott adatokat bizalmasan és az adatvédelmi szabályoknak megfelelően kezeli.

Tájékoztató

A részletes tematika:

A JELEN – LÉT misztikus intenzitása

Ősi igazság, gyakorlati tényekre támaszkodó bizonyosság a minden kórból kivonható gyógyszer – ahogy minden kor sötét völgyei, fenyegető szakadékai között emelkednek hegyek is, magaslatok, a szellem Ararátjai. Nagyszerű kanyarulatok vezetnek fel a csúcsra. De ezt az utat a humánus embernek magának kell megjárnia, szívós kitartással, bátran, sokszor magányos, ritka levegőben, de lelkesen lángoló meggyőződéssel, hogy a cél jó, amely felé törekszik, és e csúcson lévő szent, örök menedék minden fáradozást megér. /Szepes Mária/

Új online programunkon a tudatos JELENLÉT pozitúrájának aspektusait igyekszünk a JELEN LÉT, azaz a jelenlegi korszak emberfeletti erőpróbáinak vonatkozásában értelmezni, azzal a lángoló meggyőződéssel, hogy bennünk ugyanazok a törvények, erőforrások lüktetnek, mint a világegyetemben, ezért felszabadíthatjuk és használhatjuk azokat, ha rátalálunk magunkban szabályozó tárcsáikra.

A téma feldolgozását Szepes Mária PLANETÁRIS EMLÉKEZET című értekezése mentén végezzük, de említjük az író-tanító és szellemi köre további műveit, tanításait is. Minden alkalommal a témához kapcsolódó archív hanganyagok elméleti útmutatásai mentén meditációs gyakorlatot is végzünk. Ezúttal is – mint valamennyi hasonló kurzusonkon – igyekszünk felidézni az írónő hajdani spirituális iskolájának varázslatos hangulatát és különleges hagyományait.

A tanfolyam célja, hogy planetáris emlékezetünk felébresztése által a föld-víz-tűz-levegő elemek esszenciális jelentésrétegeibe behatoljunk, s ezáltal egyrészt egyensúlyt teremtsünk szervezetünk mikrokozmoszában, másrészt stabilizáljuk a világegyetem makrokozmoszában elfoglalt helyünket. E folyamat során megkíséreljük jelen korunk embert próbáló eseményeit analógiás magyarázatok fényével megvilágítani, hogy a megértés mentén megszülethessen bennünk a felismerés: Nincs okunk többé kételyre és félelemre! A régi rendszer romjai fölött új szellemi Poszeidónisz emelkedik!

A programot kéthetente szerdánként 18.00-21.00 között tartjuk, dr. Árkai Márta tanár,asztrozófus, karakterológus, a Szepes Mária Alapítvány munkatársa vezetésével, online felületen (ZOOM), az alábbi időpontokban:

2022. november 09. szerda 18:00-21:00
2022. november 23. szerda 18:00-21:00
2022. december 07. szerda 18:00-21:00
2022. január 04. szerda 18:00-21:00
2023. január 18. szerda 18:00-21:00
2023. február01. szerda 18:00-21:00

Résztvevői díj: 4.500,- Ft/fő/alkalom – mindösszesen 27.000,- Ft/fő.
A 6 alkalom részvételi díja egy összegben fizetendő, banki átutalással.

Számlaszámunk: Szepes Mária Alapítvány K&H Bank: 10403181-00015795-00000003
A megjegyzés rovatban kérjük, tüntesse fel a nevét és e-mail címét, valamint a “JELEN-LÉT” címszót.
Amennyiben ÁFÁS számlát kér, adja meg számlázási címe mellett az adószámát is.
A program felvételét minden résztvevő rendelkezésére bocsátjuk, így hiányzás esetén sem vész el a befizetett díj.

További információ: dr. Árkai Márta, +36 30/9272731, programinfo@szepesmariaalapitvany.hu

www.szepesmariaalapitvany.hu

Válasszon!

Nyilatkozat

Nyilatkozom, hogy részt kívánok venni a Szepes Mária Alapítvány (továbbiakban: Alapítvány) szervezésében megrendezésre kerülő A JELEN-LÉT misztikus intenzitása című online kurzuson.

Nyilatkozatommal tudomásul veszem, hogy ez az előadássorozat nem minősül oktatási tevékenységnek, így erről oklevél, illetve tanúsítvány nem kerül kiállításra, mert a találkozók célja Szepes Mária műveinek elemzése a művek mentén, és a hátrahagyott szellemiség keretében való konstruktív elmélkedésreés meditációra való összejövetel. Nyilatkozatommal elfogadom, hogy a meditációs alkalmak a hatályos jogszabályokhoz és a járványügyi védekezéshez igazodva kerülnek megrendezésre, online formában.

Hozzájáruló nyilatkozat

Tudomásul veszem, hogy az Alapítvány által szervezett workshopon hang- és videofelvételek készülnek. Az Alapítvány az általa szervezett workshopokon való részvételt előzetes regisztrációhoz köti. A regisztráció feltétele jelen tájékoztató megismerése és az ennek igazolására szolgáló nyilatkozat megtétele. Az adatok kezelésének célja a workshopok rögzítése, és az adott alkalmon résztvevő és a különböző okokból résztvenni nem tudó, regisztrált személyeknek való megküldése, hogy a workshop anyagát újra meghallgathassák, abban jobban elmélyülhessenek, valamint hogy az adott alkalmon résztvenni nem tudó személyek részére is biztosítható legyen az elhangzottakhoz való hozzáférés. Az Érintett erre vonatkozó hozzájárulása és nyilatkozata alapján, a regisztráció során gyűjtött és kezelt adatokat az Alapítvány egyéb célra nem használja fel. Az Alapítvány a készített felvételekhez elektronikus úton biztosít hozzáférést, amelyet a workshop utolsó alkalma után számított tizennegyedik napon visszavon. Az Érintett továbbá a hozzájárulását bármikor önkéntesen visszavonhatja, azonban a hozzájárulás visszavonása nem érinti a visszavonás előtti adatkezelés jogszerűségét.

Kezelt személyes adatok köre:

Az Alapítvány szervezésében megrendezett workshopokon készített hang- és videofelvételek („képmás”).

Az adatkezelés célja, az adatkezelés jogalapja:

A workshopokról hang- és videófelvétel készítése, a felvételek az adott alkalmakon résztvevő és a különböző okokból résztvenni nem tudó, regisztrált személyeknek való megküldése, hogy a workshop újra meghall-gatható legyen, az anyagban jobban elmélyülhessenek, valamint hogy az elhangzottakhoz való hozzáférés az adott alkalmon részt venni nem tudó személyek részére is biztosítható legyen.

A GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja szerint az Ön, mint érintett hozzájárulása, valamint a Ptk. 2:48. § (2) bekezdése.

Invalid Input

Az esetleges időpont változások jogát az Alapítvány fenntartja.

KAPCSOLAT