fb

facebook pottyos

yt

"A szeretet kiolthatatlan öröktűz, amely melegít, de nem éget, érlel és alakít erőszak nélkül. A szenvedélytől az különbözteti meg, hogy nem köt csereüzletet, és nem ragaszkodik. Szétszórja önmagát, mint a Nap."
- Szepes Mária

Völcsei Könyvajánló

Könyvajánló

Segítség a mai kor gyermekeihez 

  • Úgy érzed, nem találsz megoldást gyermekeddel való konfliktusra?
  • Nehezen megy a tanulás, pedig minden lehetőséget megpróbáltál megadni szülőként?
  • Jól jönne, ha valaki segítene az érzések feldolgozásában, de nem akarod pszichológushoz vinni?
  • Azt a visszajelzést kapod, hogy más megnyilvánulásai vannak, mint az átlagnak, de nem tudod helyes-e, vagy mit tegyél az ilyen helyzetben?
  • Jobban meg akarod ismerni gyermeked különféle reakcióit?
  • Segítség kell a koncentrációhoz és az energia levezetéshez?
  • Gyerekekkel foglalkozol, de vannak olyan dolgok, amikkel nem tudsz mit kezdeni, pedig szeretnéd őket jobban megérteni?

Akkor ez a könyv neked szól!

Mostanában megnövekedett azoknak a gyerekeknek a száma, akik valamilyen viselkedésükkel ”kilógnak a sorból”. Másfajta normákat követnek és a környezetüktől is másfajta viselkedést követelnek, nem kis feladat elé állítva ezzel szüleiket is. Miután a tanulási technikájuk is eltér az átlagtól, gyakran okoznak gondot a pedagógusoknak is. Harminc éve pályán lévő tanárok panaszkodnak, hogy annyira mások ezek a mai gyerekek és a régi módszertan nem hat rájuk. Ugyanakkor a frissen végzett pedagógusok is tehetetlenek, hiszen őket sem képezték ki erre. Az ilyen gyerekek száma viszont egyre nő. Ezért ezzel a könyvvel azt a fajta hiányt szeretném pótolni, ami által könnyebbé válik mind a szülők, mind a pedagógus munkája, segítve őket ezzel a nevelésben és az oktatásban. Ugyan külföldi tapasztalatokon alapuló könyvek kaphatók ebben a témában, de egyrészt spirituális jelleget emelik ki, másrészt nem a hazai szakmai gyakorlatban nyújtanak segítséget.  Hiányos a szülők tájékoztatására, nevelési tanácsadására szolgáló útmutatók, fórumok. Ám egyre több pedagógus szeretne jó légkörben együtt működően, más igényeknek megfelelően, de eredményesen oktatni és nevelni is a mai gyerekeket, ahogy a család is a harmonikus kapcsolatok kialakítására törekszik. Ennek megfelelően igyekeztem hasznos, a hétköznapokban könnyen kivitelezhető gyakorlatokkal szolgálni mindhárom közegnek – a gyerekeket is beleértve-, hiszen róluk van szó.

Megjelenés: 2018. nov. 15.

Ára: 3300 Ft+ postaköltség, ha szükséges

Előjegyzésben: 2850 Ft+ postaköltség, ha szükséges

Előjegyzési szándék jelzése: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A könyv magánkiadásban jelenik meg, így nálam kapható, illetve e két rendezvényen: Természetgyógyász Fesztivál Budapest Dec. 2-a, illetve a könyvbemutatón, Feng-Shui Galéria Fonyód dec. 14-e.

Image
Image

Partnereink

Image

KAPCSOLAT

Levelezési címünk
Budapest, 1026 Júlia utca 13.

Alapítványunk telefonszáma:
+36 30 990 76 07

Email címünk
info@szepesmariaalapitvany.hu

Facebook
facebook.com/szepesmaria
facebook.com/pottyosp