fb

facebook pottyos

yt

"A szeretet kiolthatatlan öröktűz, amely melegít, de nem éget, érlel és alakít erőszak nélkül. A szenvedélytől az különbözteti meg, hogy nem köt csereüzletet, és nem ragaszkodik. Szétszórja önmagát, mint a Nap."
- Szepes Mária


A varázstükör

Termék szélessége: 15 cm
Termék hossza: 21 cm
Termék magassága: 3 cm
Termék súlya: 0,5 Kg
Ára: 4.990 Ft
Kedvezmény
Az áfa összege
Ár / kg:
Partnereinknél megvásárolható:

Leírás

A VARÁZSTÜKÖR című könyvemet A Vörös Oroszlán megjelenése után írtam. Férjemmel 1931 januárjában érkeztünk a weimari Németországba, nem sejtve, hogy egy fertőző góc közepébe merültünk, amelynek pusztító gyűlölet-vírusai hamarosan romhalmazzá változtatják egész Európát...
Hamvas Béla még könyvtáros korában azért keresett meg, hogy a Varázstükör kiadásáról tárgyaljon velem, annyira fontosnak tartotta a végjátékról szóló beszámolómat...

„A Varázstükör a szemtanú hiteles beszámolója a hitleri téboly időszakáról, a háborúról, az ostromról, de ugyanakkor tudósít egy másik misztikus lélekvilágról, ahol „az életnek rengeteg változata van”.

A varázstükör főhőse, Kornét Gábor újságíró barbár idők tanúja.  Berlinből tudósít, amíg ki nem utasítják Németországból.  Hazatérve egy nevezetes varázstükröt örököl, amely egykor Rabbi Abraham Eleazarnak, az 1100 körül élt nagy kabbalistának, mágusnak és alkimistának tulajdonában volt. Ezen át sikerül kapcsolatot találnia a „másik világgal”. Kornét Gábor azonban nem csupán látni akar, hanem jótékonyan beleavatkozni a zajló eseményekbe. Élete folyamán vak segítő szándéka tapasztalatain át érik értő szeretetté, ahogy transzcendens képességeit fokozatosan visszanyeri. A varázstükör segítségével a múlt mélyrétegeibe és a láthatatlan szférákba is behatol, ahol megismeri az anyagot működtető okok törvényszerűségeit.


Partnereink

Image

KAPCSOLAT

Levelezési címünk
Budapest, 1026 Júlia utca 13.

Alapítványunk telefonszáma:
+36 30 990 76 07

Email címünk
info@szepesmariaalapitvany.hu

Facebook
facebook.com/szepesmaria
facebook.com/pottyosp