A rendelés, fizetés módja:

1. Rendelhet e-mailen az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, és telefonon. Telefonon való egyeztetés után a megrendelő/vásárló a könyvet/videót, hanganyagot személyesen is átveheti, előre egyeztetett időpontban az ügyfélszolgálati helyen:
    További két telefonszámon is rendelhet: 30 990 76 07, vagy 06 (1) 221 71 76.
    A fizetés készpénzzel, személyesen történik.

2. A megrendelő/vásárló a terméket postai úton, utánvéttel kapja kézhez, a vételárat, szállítási és utánvét költségét a postásnak fizeti ki.
    Mindenkori aktuális díjszabással küldjük az utánvétes csomagokat. A postai költség aktuális díjszabásáról a posta honlapján tájékozódhat.

3. Banki átutalással is fizethet a következő számlaszámra:
    K&H Bank: 1040318100015795-00000003.
    Banki átutalásnál a megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a rendelés kódját, termék címét, darabszámot, a rendelő nevét. Ebben az esetben, az átutalás beérkezése után, legkésőbb 10 munkanapon belül postázzuk a megrendelt árut, vagy küldjük a letöltő kódot.

Mindhárom esetben alapítványunknak a következő adatokat kell megadnia:

- név/cégnév
- a megrendelni kívánt könyv/könyvek címe, darabszáma
- telefonszám
- e-mail cím
- postázási és számlázási cím (Áfás számla igényét kérjük a rendelés leadásakor jelezze!)

A postaköltség a mindenkori postai díjak figyelembevételével történik, és a megrendelőt terheli!

Amennyiben probléma merülne fel a letöltéssel, illetve szállítással kapcsolatban, kérjük keresse meg  ügyfélszolgalatunkat

Email: info@szepesmáriaalapitvany.hu
Telefonszám: +36 30 9907607