fb

facebook pottyos

yt

"A szeretet kiolthatatlan öröktűz, amely melegít, de nem éget, érlel és alakít erőszak nélkül. A szenvedélytől az különbözteti meg, hogy nem köt csereüzletet, és nem ragaszkodik. Szétszórja önmagát, mint a Nap."
- Szepes Mária

MERRE TARTASZ, EMBER? MÁSVILÁGI TRAGIKOMÉDIA SZEPES MÁRIA MŰVEI ALAPJÁN

ÜNNEPI DÍSZELÖADÁS: HATSZÍN TEÁTRUM. Hatszín honlapja

A címben szereplő kérdés időszerűbb, mint valaha.

 Szepes Mária távozásának 10. évfordulója alkalmából rendezett ünnepi díszelőadás képei a Hatszín Teátrumban 2017. 

A darabot Szepes Mária művei alapján írta és rendezte Jaross Viktória.

A címben szereplő kérdés időszerűbb, mint valaha. A zenés-táncos, álmokkal, víziókkal és valósággal teli darabban a csalódott, másokat hibáztató, önsajnálatba merülő Embert Szepes Mária szelleme vezeti befelé-felfelé. A főszereplő újraéli élete fontos állomásait, szembesül saját hibáival és tévedéseivel, és az önismeret, a szellemi fejlődés útját járva rádöbben, hogy csak önnönmagán keresztül juthat ki az önmaga emelte falak közül, a saját belső börtönéből. Bár a téma nagyon is komoly, a darab nem nélkülözi a humort és a vidámságot, miközben a nézők saját élethelyzeteikkel találhatják magukat szembe. Irónia és komoly mondanivaló ötvöződik spirituális köntösbe bújtatva, Jaross Viktória író-rendezőtől megszokott összművészeti stílusban,nagy bátorsággal és tanulságokkal.

Az előadas utáni kereksztal beszélgetes: Jaross Viktória rendezö, Csongrádi Kata színművész, Gálvölgyi Judit műforditó, Paulinyi Tamás -Szintézis Szabadegyetem, Almási Csaba -Szepes Mária alapitvány közreműködésével.

Helyszín:Hatszín Teátrum, 1066 Bp, Jókai u.6.
Időpont:
Jegyigénylés: www.jegy.hu [1], www.hatszin.hu [2]

Partnereink

Image

KAPCSOLAT

Levelezési címünk
Budapest, 1026 Júlia utca 13.

Alapítványunk telefonszáma:
+36 30 990 76 07

Email címünk
info@szepesmariaalapitvany.hu

Facebook
facebook.com/szepesmaria
facebook.com/pottyosp