Völcsei Judit

Tőle kaptam - lelkem útjain Szepes Máriával

Völcsei Judit egészen közel enged bennünket magához, miközben szeretetről, elfogadásról, az "indigó gyerekekről" olvasunk, egyutt utazunk benső énjével, átélhetjük Mária nénivel való beszélgetéseit, az azokat követő lelki változásait.

ISBN 978 963 87093 9 4
fogyasztói ár: 1500Ft
méret: 120x200 mm terjedelem: 86 oldal borító: puha, fóliázott, fényes
Megvásárolható: Geobook Hungary Kiadó
2000 Szentendre, Bogdányi u. 46.


Ajánlás:
- Már vártalak! - fogadta Szepes Mária Völcsei Juditot. - Tudtam, hogy jönni fogsz!
Egy óvónő kereste fel Máriát. Komoly problémái voltak egyre több kisóvodással.
Nem működtek a sok éve megszokott és bevált módszerek, melyekkel hatni tudott volna rájuk. Majd rövid idő alatt három könyvet is kapott Mária, mind e problémás gyerekekről szólt. - Túl élénkek, érzékenyek. Intelligensek, de kevés ideig lehet őket lekötni. Nem ér el velük semmit az ember parancsszóval, elvárással. De szeretettel, megértéssel, a problémák megbeszélésével csodákat lehet művelni.
E könyvekből - indigó gyerekeknek nevezik őket - tudtuk meg, hogy e kis lelkek feladattal jönnek a Földre. Rá kell ébreszteniük az emberiséget, hogy lehet, és érdemes más értékek szerint élni. Feladatuk teljesítéséhez azonban szükségük van segítségre. Ha nem találnak szeretetet, megértést, hanem rossznak, összeférhetetlennek, vagy akár különcnek, különlegesnek tartják őket, nem tudják életfeladatukat betölteni. De nehezebb a helyzete az ilyen gyermekek szüleinek, tanárainak is.
Több elkeseredett édesanya kereste fel Máriát, s panaszolta el „indigó gyerekük" kálváriáját.
Ezek terhével és felelősségtudatával érkezett Máriához Völcsei Judit. Elmesélte, szép és nehéz feladatot kapott, s hozzá a módszert: miként segíthet ezeknek a gyerekeknek megérteni önmagukat, szüleiket, tanáraikat is megtanítva arra, hogyan támogathatják az ilyen típusú gyerekeket, - nem természetes, hogy Mária azt mondta neki: „Már vártalak!"? És így folytatta: „Édesem, nagyon nehéz feladatot kaptál. De a segítséget is meg fogod kapni hozzá!"

Majd megáldotta, kitartást, erőt, és bölcsességet kérve feladatához az Égiektől.
Hiszem, hogy meg is kapja!

Szathmáry Gézáné Ica,
Mária egyik segítője.

Share |