SZAKDOLGOZAT

2013-06-19 11:36:00

A fiatal pszichológus Szepes Máriát választotta szakdolgozata témájául, amihez Szepes Mária taníványait, Mizsey Terézt, és Kovács Juliannát kérte segítségől. A két tanítvány és barát, pedig örömmel rendelkezésre állt. A továbbiakban olvashatják a dolgozatot.

MÁRIA NÉNI ELKÖLTÖZÖTT Paulinyi Tamás írása

2010-08-10 17:40:01

Természetgyógyász Magazin 2007. októberi szám

SZEPES MÁRIA, AZ EOTÉRIA NAGYASSZONYA 1908-2007

MÁRIA - Müller Péter írása

2010-08-10 17:34:00

Müller Péter Ott ül a foteljában. Vagy inkább úgy mondom: trónusán. Ősz haja: korona. Egyetlen szál nem lóg belőle. Arca szép metszésű, nemes. Mosolyog. Rejtélyesen, mint egy szépen megvénült egyiptomi királynő. Csak a kezét csókolom meg, mert tudom, hogy arca omlatag, törékeny, karját már nem is izmok, csak a lelke mozgatja, halványkék erekkel van befuttatva, és oly vékony, csoda, hogy mozdul még.

Mozi Élet Színház-Rádió

2010-08-10 17:27:59

1946. december 20-i szám

Orsi Mária útja a filmtől az irodalmi bestsellerségig

MÁRIA - Müller Péter írása

2010-07-16 11:43:00

Az alábbi írás egy rövid részlet a most megjelenő új művemből, az „Örömkönyv"-ből. Azon a napon és éjszakán írtam, amikor Mária átlépett a szellemi hazánkba. Másnap délben tudtam meg a hírét. Így lett egy vallomásból búcsúzás.

Szemével nem lát, csak a lelkével.
Leülök eléje. Nem szólok egy szót sem, de végül kimondom, amit gondolok:
- Szép vagy.
- Tudom.