Forgó Erika Selyemfestő

2012-03-23 10:47:00

A képek az Új Kor szellemének, megnyilvánulásai.

Idővel mindenki - harmadik szemének aktiválásával - önmaga médiuma, önmaga gyógyítója lesz. Amíg ez az állapot általánossá válik, addig szüksége van az emberiségnek és az azt irányító intelligenciáknak olyan személyekre és eszközökre, melyek elősegítik a kívánt fejlődést. A képek sokrétű, több dimenzióba elérő lényeknek a láthatóban való megjelenése. Mint ahogy a tengerben a radioláriák univerzális dimenzió-átszüremlések, a képek is finom átrezgések, kikristályosodások. Szemlélni, hatni engedni, megérteni, megérezni és hálásnak lenni, hogy létrejöhettek.

Szathmáryné Szakál Ilona képei

2011-08-31 10:12:00

A Kastár alkotó művészek társaságának tagja.
Képeivel számos önálló kiállításon vesz részt. Alkotói díjban részesült.

NATRE a kódfestő

2011-07-29 19:45:00

Intuitív módon közvetítem a szellemi világ üzeneteit, kollektív és egyéni kódokat elrejtve képeimen. Kiállításaimon és egyénre szabott festmények útján osztom meg mindezeket a keresőkkel.

Forgács Renáta képei

2011-07-29 19:32:00

A Kastár alkotó művészek társaságának tagja. Számítógépes grafikus, újságíró. A Szepes Mária Alapítvány munkatársa 2007 óta. Képein az angyalok és tündérek csodás világát jeleníti meg. Technika: Fotó és számítógépes grafika.

Képeivel kiállításokon is részt vesz. 2010-ben Alkotói díjat kapott.

Egy beírás a Vendégkönyvemből: "Kedves Renée! Tudatalatti gyemekkori képek elevenednek meg az alkotásaid láttán, ami nagyon jó érzés. Szeretem nézni őket, és ez nagy dolog. Lepj meg minket, további kedves alkotásaiddal:
INKEY ALICE
Balázs Béla díjas fotóművész"