PÖTTYÖS PANNI ÉS BARÁTAI GYERMEKNAP

2016-12-12 19:01:00

SZERETETTEL VÁRJUK A GYEREKEKET MÁJUS 14 ÉN A THÁLIA SZINHÁZBA.

ZENÉS MESEDARAB  DÉLELÖTT 11 TÖL: PÖTTYÖS PANI AZ ISKOLÁBAN  -
AZ ELÖADÁSRA  JEGYEKET KÜLÖN KELL VÁSÁROLNI A SZINHÁZBAN,  ELÖVÉTELBEN.

szepes mária

12.20-TÓL INGYENES GYEREKJÁTSZÓHÁZ VETÉLKEDÖVEL, NYEREMÉNYEKKEL.

FOTÓZKODÁS A DARAB SZEREPLÖIVEL, KÉZMÜVES FOGLALKOZÁS. A MÓRA KIADÓ GYEREKNAPI KÖNYVVÁSÁRA.

....ÉS MÉG SOK MEGLEPETÉS

SZERETETTEL VÁRUNK MINDEN GYERMEKET ÉS SZÜLÖT.

info@szepesmáriaalapitvany.hu

jegyvásárlás

KÉRJÜK ADÓJA 1%-VAL TÁMOGASSA A "PÖTTYÖS PANNI A GYEREKEKÉRT" PROGRAMOT, ÉS SZEPES MÁRIA SZELLEMI HAGYATÉKÁNAK MEGŐRZÉSÉT.

Adószám: 18126934-1-41

Újra megjelentek!

2016-07-11 21:09:00

1. AZ ÁLOM MÁGIÁJA

Légy birtokában az erőnek, mellyel megfejtheted és tervezheted álmaid, melyeken keresztül tudatosan irányíthatod sorsod!
Mit jelent az, hogy mágia? Szepes Mária, a rejtett tudományok egyik legkiválóbb magyar ismerője szerint a mágia nem más, mint képzeletünk teremtőereje. Az álmok határtalan síkja lehetőséget ad a megvalósulást kereső alkotóerőinek kibontakozására. Az álmok a lelkünkben lüktető energiákból, ki nem elégült vágyainkból, életünket nehezítő félelmeinkből keletkező feszültségek kivetülései, melyek mágikus irányítása lehetővé teszi problémáink feloldását.
Te döntesz, hogy sodródsz tovább vágyaid által vezérelve a tudatalattid útvesztőiben és rejtélyes, amnéziaszerű állapot marad számodra az álomvilág, vagy a mágikus irányítás módszerének elsajátításával megoldókulccsá változtatod, melynek megtalálása elengedhetetlen a lélek fejlődéséhez.
Hogy mi mindenre képes a mágia, azaz a teremtőerő, amit valójában mindenki birtokol a gyakorlatban? Miről vallanak álmaink? Hogyan fejtsük meg az álmok titkait? Miképpen változtassuk meg sorsunkat álmaink segítségével? Szepes Mária gyakorlati mágia sorozatának első kötete, Az álom mágiája ezekre a kérdésekre ad választ.

2. A TIBETI ORGONA

„A XXI. században vagyunk. A Föld ökológiai egyensúlya teljesen felborult. A népesség száma tizenkétmilliárd. A levegőszennyezés üvegház-hatása megolvasztja a Sarkok jégsapkáit. Új özönvíz fenyeget. E vészhelyzetben ülnek össze a Terra legkiválóbb tudósai a stockholmi konferencián, hogy csak a saját érdekeiket védőkkel szemben kikényszerítsék az emberiség létfeltételeinek megmentését. Az egyik felszólaló ellen merényletet követnek el. Megölik. A zűrzavarban a Föld színéről eltűnnek bolygónk legkiválóbb tudósai. A kozmoszban ismeretlen hovatartozású, megközelíthetetlen űrerőd kering. Hámán professzor főhadiszállása. A professzor univerzális géniusz, de valójában egy gátlástalan őrült, aki gyilkos eszközökkel törekszik világhatalomra. Ám a ragyogó elmével rendelkező foglyok - A tibeti orgona segítségével - megmentik az emberiséget a pusztító katasztrófától".

Szepes Mária díj

2016-12-06 12:45:00

A Természetgyógyász magazin XX. karácsonyi ezoterikus fesztiválja nagy sikerrel zajlott vasárnap.

Az ünnepélyes megnyitó keretében átadásra került a Szepes Mária Alapítvány idei díja is. E díjat olyan személyek kaphatják, akik sokat tesznek embertársaikért, a kultúráért, s azért a szellemiségért, amelyet Szepes Mária képviselt, s egész életén át szolgált.

Idén: DR. GÖRGEI KATALIN ÉS NOVÁK ANDRÁS kapták az elismerést.

szepes mária díj

Dr. Görgei Katalin
Kezdetben volt a természetgyógyászat. És egy másik kezdetben volt a Természetgyógyászat. Az idők során mindkettő meghalt egy kicsit, ma már viszont újból él, és van Természetgyógyász Magazin is. Dr. Görgei Katalin főszerkesztő nem orvos, a magazin nem szaklap. Azt mondja: olyan újságot akart közreadni, amely igényes, hiteles, érdekes, meggyőző, ráadásul szép. Hogy erre mi a garancia? Talán Kata személyisége.

Novák András
Ha valaki azt mondja fiatalkorában Novák Andrásnak, hogy valamikor sikeres könyvkiadó lesz, alighanem kineveti. Az ember rocksztárnak készül, rendezőnek, divattervezőnek vagy színésznek. Aztán elolvassa a Vörös Oroszlánt, eljut Indiába, megismerkedik Szepes Máriával, és az élete különös kanyart vesz. Megalapítja Magyarország első ezoterikus könyvkiadóját 1988-ban, akkor, amikor ilyesmiről itt még nem illik beszélni. Novák András közvetve, az általa kiadott könyvein keresztül ezrek sorsát, százezrek gondolkodását befolyásolta, indította el a spiritualizmus, az öngyógyítás, az ezotéria felé.

Újra megjelentek!

2015-03-31 11:08:00

A mágia valójában erőt jelent. A képzelet önmagát megvalósító varázserejét. Aki gondolkodik, mágiát gyakorol.