Mindennapi élet mágiája

2490 Ft
A mágia valójában erőt jelent, a képzelet önmagát megvalósító varázserejét. S ha e varázserőt valaki megkérdőjelezné, az írónő az orvostudomány legújabb felismeréseire hivatkozik, amelyek szerint a legtöbb betegség pszichoszomatikus – idegi – eredetű, és többnyire valamely betegséget feltételező képzelgéssel, rettegéssel kezdődik. A betegségbe menekülés teremtő képzeletünk kóros elburjánzásából adódik.

Szepes Mária: A MINDENNAPI ÉLET MÁGIÁJA

Szepes Mária önfejlesztő gyakorlatai segítenek szárnyat bontani a kozmosz irányába, áttörni a beszűkült tér-idő káprázat ködfalait, és – tapasztalni fogjuk – hatalmas gyógyító erő támad fel bennünk. Ne mellőzzük mindennapjainkban öngyógyító tanácsait sem, mert lábadozásunk örömét nagyobb aktivitás és fénylő egyensúly formájában nemsokára tapasztalni fogjuk. Mindez összefügg A FÉNY MÁGIÁJÁval, amelyben a hermetikus filozófia titkos tanaival ismerkedhetünk meg, s általa erőnk (mágiánk) megszilárdul.
Leírás

Szepes Mária: A MINDENNAPI ÉLET MÁGIÁJA

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.