Franz Bardon A mágikus idézes gyakorlata

3490 Ft
A mágikus idézés gyakorlata Franz Bardon igazi beavatott mesterek, tanítók segítségével jutott el a megismerés, megértés magas fokára. Fontos feladatának tartotta, hogy ne csak közismertebbé tegye az addig titkos tudást, hanem példát is mutasson annak helyes lelkülettel való használatára.
Leírás

Franz Bardon igazi beavatott mesterek, tanítók segítségével jutott el a megismerés, megértés magas fokára. Fontos feladatának tartotta, hogy ne csak közismertebbé tegye az addig titkos tudást, hanem példát is mutasson annak helyes lelkülettel való használatára. Az általa elsajátított módszereket, gyakorlatokat, amik eddig csak a kiválasztottak számára voltak hozzáférhetőek, egyszerűen, érthetően magyarázza el az útkeresők számára. A könyv útmutatása felér egy tanítómesterrel. A jelleme tisztaságán dolgozó, a határtalan gondolatokat befogadni képes, kitartó olvasókat/tanítványokat vezeti a fehér mágia útján, egyre közelebb az Istenhez/a Tudások tudásához.
Műveit hosszú ideig titok övezte, betiltották, csak szűk csatornákon jutott el, néhány elszánt olvasóhoz. Most hosszú idő után újra napvilágra kerültek, bár limitált példányszámban.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.