Fölöp Monika 100 ÉV CSODÁJA

2990 Ft
Leírás

Ki volt Szepes Mária? Író, mesemondó, költő, forgatókönyvíró, tanító, gyógyító, pap, királynő vagy szolgáló? Esetleg mind vagy még ennél is több? E rendhagyó kötet választ ad a kérdésekre. S akik segítenek abban, hogy megismerjük Szepes Máriát: Eszenyi Enikő, Jókai Anna, Katona Klári, Kepes András, Kondor Katalin, Mácsai Pál, Müller Péter, Nemere István, Novák András, Orosz Katalin, Paulinyi Tamás, Püski István, Révész Sándor, Ruzsa Ágota, Szegő András, Vásáry Tamás, Venczel Vera és néhány, az írónőhöz közelálló tanítványa. A könyv különlegességét a benne megszólalók mellett az adja, hogy feltárulnak Szepes Mária életútjának fontosabb állomásai, olyan írásaival gazdagítva, amelyekkel nem találkozhattak még az Olvasók. Az alábbi ősi perzsa beavatási szöveget Szepes Mária jól ismerte. Nemcsak értette, hanem mélységes meggyőződéssel, egész életével környezetére sugározta ennek bizonyosságát. Fogadják szeretettel. Az Anana papirusz teljes szövegét a könyvben megtalálják. Mindannyiunk számára lelkünket simogató gyógyír.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.