Író-olvasó találkozó PAULINYI TAMÁS, Szepes Mária Díjas íróval, költővel

EMBERÓLOMBÓL EMBERARANY
A SZINTÉZIS Szabadegyetem és a SZEPES MÁRIA Alapítvány közös sorozata:

szepes-paulinyi

LÉLEKELIXÍR

Előadássorozat a Vörös Oroszlán Teaházban

A SZINTÉZIS Szabadegyetem és a SZEPES MÁRIA Alapítvány szervezésében

Időpont: 2017. január 10. kedd / 18.30 h

A VÁLTOZÁS MÁGIÁJA / ÚJ ÉV, ÚJ EMBER? (2.)

Az újév naptári mérföldkövét sokan tekintik új kiindulópontnak, egyfajta kapaszkodónak is életükben. Szokások rabjai határozzák el magukat a változásra, ígéretek születnek ilyenkor a tiszta lappal indulás, a „tabula rasa" jegyében. Változni mindig lehet, ez választás, döntés és cselekvés kérdése.

Mindez nemcsak tudatos lehet, sőt jobbára nem az, és az is igaz, hogy a változásaink nem mindig visznek előre, de vajon mi sarkall minket a változásra és mi tart vissza attól? A gondolatok vagy az érzelmek jelentik az igazi teremtőerőt, mitől működnek, és mitől nem működnek a „programozásaink"? Erről és sorsunk igazi varázspálcáiról szól a LÉLEKELIXÍR sorozat következő része.

A húsz éve működő SZINTÉZIS Szabadegyetem Mária Néni alapító fővédnökségével jött létre, Tamás több könyvéhez szintén Mária Néni írt előszót, ahogy közel húsz éven keresztül - haláláig - Tamás irodalmi, kutatói és iskolavezetői munkásságát is nyomon követte, tanácsokkal segítette. Paulinyi Tamás, Fürjes B. Katalinnal és Vásáry Tamással egyetemben 2015 decemberében megkapta a Szepes Mária Díjat. A SZINTÉZIS Szabadegyetem a SZEPES MÁRIA Alapítvánnyal a mai napig élő munkakapcsolatot ápol.

Helyszín: Vörös Oroszlán Teaház / Bp. VI., Jókai tér 8.
Belépő egységesen (a helyszínen az esemény napján, közvetlenül az előadás előtt): 2.300 Ft, amely három különböző tea fogyasztását is magába foglalja.

További információk és interjúk:

Figyelem! A BÓLÉBÁL kisregény Paulinyi Tamás honlapján, már webshopon keresztül is megrendelhető: