Forgó Erika Selyemfestő

A képek az Új Kor szellemének, megnyilvánulásai.

Idővel mindenki - harmadik szemének aktiválásával - önmaga médiuma, önmaga gyógyítója lesz. Amíg ez az állapot általánossá válik, addig szüksége van az emberiségnek és az azt irányító intelligenciáknak olyan személyekre és eszközökre, melyek elősegítik a kívánt fejlődést. A képek sokrétű, több dimenzióba elérő lényeknek a láthatóban való megjelenése. Mint ahogy a tengerben a radioláriák univerzális dimenzió-átszüremlések, a képek is finom átrezgések, kikristályosodások. Szemlélni, hatni engedni, megérteni, megérezni és hálásnak lenni, hogy létrejöhettek.

Bővebben...

Forgács Renáta

A Kastár alkotó művészek társaságának tagja. Számítógépes grafikus, újságíró. A Szepes Mária Alapítvány munkatársa 2007 óta. Képein az angyalok és tündérek csodás világát jeleníti meg. Technika: Fotó és számítógépes grafika.

Képeivel kiállításokon is részt vesz. 2010-ben Alkotói díjat kapott.

Egy beírás a Vendégkönyvemből: "Kedves Renée! Tudatalatti gyemekkori képek elevenednek meg az alkotásaid láttán, ami nagyon jó érzés. Szeretem nézni őket, és ez nagy dolog. Lepj meg minket, további kedves alkotásaiddal:
INKEY ALICE
Balázs Béla díjas fotóművész"

Bővebben...