Vissza a topikokhoz... A fórumhoz hozzászólni csak regisztrált és belépett felhasználóink tudnak!
Amennyiben még nem regisztrált, itt megteheti.
A szerelem mágiája
Témaindító hozzászólás:
2010-09-28 12:54:21
Kovics

A szerelem mágiája

Mágikus kirándulásra hívom meg kedves olvasóimat szeretettel e könyvben. A varázslatos táj, ahová megyünk, nem hely, hanem állapot. E különleges dimenzióban a szerelem sohasem válik unalmassá. Az együttélés állandóan új színekkel gazdagít. Nem ismer szürke megszokást, amelyet folyton „új hússal", futó kalandokkal, hűtlenkedéssel kell elviselhetővé tenni. Sajnos az utat kevesen ismerik e szépséges kiterjedéshez, mert nem ismerik a zárnyitó, viharzó indulatokat, lázongó elemeket lecsillapító aranykulcsokat és jelszót hozzá.

1. / 1. (2 db)

1

# 51 | 2010-11-19 14:11:21
Kovics | előzménye: #39

Re: Re: A szerelem mágiája

:D Szia!
Érdekes megközelítés, de nem hinném, hogy ezek utána a lapát következne. Mivel egész életünk során mindig újabb és újabb tulajdonságokat hagyunk el, illetve szerzünk, szerintem így sosem jöhet el az, hogy két ember személyisége teljesen megegyezzen.
Én abban hiszek, hogy ha az ember (lánya) megtalálja a másik felét, akkor ez a kapocs sohasem válhat unalmassá...
# 39 | 2010-11-07 22:34:20
malankey

Re: A szerelem mágiája

Állítólag akibe beleszeretünk, az az ember az ellentétünk. A saját meg nem élt, kifejlesztendő tulajdonságainkat szeretjük a másikban. Ha ez így van, mi történik, ha már kifejlesztettem, integráltam ezeket a tulajdonságokat? Lapát?

1. / 1. (2 db)

1