PÖTTYÖS PANNI ÉS BARÁTAI GYERMEKNAP

SZERETETTEL VÁRJUK A GYEREKEKET MÁJUS 14 ÉN A THÁLIA SZINHÁZBA.

ZENÉS MESEDARAB  DÉLELÖTT 11 TÖL: PÖTTYÖS PANI AZ ISKOLÁBAN  -
AZ ELÖADÁSRA  JEGYEKET KÜLÖN KELL VÁSÁROLNI A SZINHÁZBAN,  ELÖVÉTELBEN.

szepes mária

12.20-TÓL INGYENES GYEREKJÁTSZÓHÁZ VETÉLKEDÖVEL, NYEREMÉNYEKKEL.

FOTÓZKODÁS A DARAB SZEREPLÖIVEL, KÉZMÜVES FOGLALKOZÁS. A MÓRA KIADÓ GYEREKNAPI KÖNYVVÁSÁRA.

....ÉS MÉG SOK MEGLEPETÉS

SZERETETTEL VÁRUNK MINDEN GYERMEKET ÉS SZÜLÖT.

info@szepesmáriaalapitvany.hu

jegyvásárlás

KÉRJÜK ADÓJA 1%-VAL TÁMOGASSA A "PÖTTYÖS PANNI A GYEREKEKÉRT" PROGRAMOT, ÉS SZEPES MÁRIA SZELLEMI HAGYATÉKÁNAK MEGŐRZÉSÉT.

Adószám: 18126934-1-41

Újra megjelentek!

1. AZ ÁLOM MÁGIÁJA

Légy birtokában az erőnek, mellyel megfejtheted és tervezheted álmaid, melyeken keresztül tudatosan irányíthatod sorsod!
Mit jelent az, hogy mágia? Szepes Mária, a rejtett tudományok egyik legkiválóbb magyar ismerője szerint a mágia nem más, mint képzeletünk teremtőereje. Az álmok határtalan síkja lehetőséget ad a megvalósulást kereső alkotóerőinek kibontakozására. Az álmok a lelkünkben lüktető energiákból, ki nem elégült vágyainkból, életünket nehezítő félelmeinkből keletkező feszültségek kivetülései, melyek mágikus irányítása lehetővé teszi problémáink feloldását.
Te döntesz, hogy sodródsz tovább vágyaid által vezérelve a tudatalattid útvesztőiben és rejtélyes, amnéziaszerű állapot marad számodra az álomvilág, vagy a mágikus irányítás módszerének elsajátításával megoldókulccsá változtatod, melynek megtalálása elengedhetetlen a lélek fejlődéséhez.
Hogy mi mindenre képes a mágia, azaz a teremtőerő, amit valójában mindenki birtokol a gyakorlatban? Miről vallanak álmaink? Hogyan fejtsük meg az álmok titkait? Miképpen változtassuk meg sorsunkat álmaink segítségével? Szepes Mária gyakorlati mágia sorozatának első kötete, Az álom mágiája ezekre a kérdésekre ad választ.

2. A TIBETI ORGONA

„A XXI. században vagyunk. A Föld ökológiai egyensúlya teljesen felborult. A népesség száma tizenkétmilliárd. A levegőszennyezés üvegház-hatása megolvasztja a Sarkok jégsapkáit. Új özönvíz fenyeget. E vészhelyzetben ülnek össze a Terra legkiválóbb tudósai a stockholmi konferencián, hogy csak a saját érdekeiket védőkkel szemben kikényszerítsék az emberiség létfeltételeinek megmentését. Az egyik felszólaló ellen merényletet követnek el. Megölik. A zűrzavarban a Föld színéről eltűnnek bolygónk legkiválóbb tudósai. A kozmoszban ismeretlen hovatartozású, megközelíthetetlen űrerőd kering. Hámán professzor főhadiszállása. A professzor univerzális géniusz, de valójában egy gátlástalan őrült, aki gyilkos eszközökkel törekszik világhatalomra. Ám a ragyogó elmével rendelkező foglyok - A tibeti orgona segítségével - megmentik az emberiséget a pusztító katasztrófától".

Újra megjelentek!

A mágia valójában erőt jelent. A képzelet önmagát megvalósító varázserejét. Aki gondolkodik, mágiát gyakorol.

Szepes Mária első e-könyve. Letölthető e-köny!

Merre tartasz ember?MERRE TARTASZ EMBER?

Összegyűjtött írások

„E kérdés felvetése még sohasem volt annyira időszerű, mint napjainkban. A Föld ugyan sok háborút, forradalmat, járványt, elemi csapást megélt már történelmének bolygónkon átömlő könny- és vérfolyamán. Az események mai lávaomlásához hasonlót azonban írástudóink még nem jegyeztek fel. Földünk beteg. Életformája vészhelyzetbe került. Mit teszünk, és mit tehetünk azért, hogy magunknak, gyerekeinknek és unokáinknak továbbra is élhető élet maradjon apró kék bolygónkon?” – Szepes Mária a XX. Század egyik jeles gondolkodója e kérdéseket feszegeti, rávilágítva a mai ember problémáinak valódi hátterére. De közös továbbtűnődést kínál mindazoknak, akik Földünk krízisein töprengenek. E könyvében egyéni válaszokat, eredményes módszerek választékát is mellékeli a valamennyiünk sorsát gyökerében érintő kérdésekhez.

Megrendelem!