Változatlanság hullámhossza

Változatlanság hullámhossza

Napszél

2010-08-12 12:07:00

A föld körül keringő hatalmas mesterséges űrállomás lakói, többnyire tudósok, évtizedek óta élik különös életüket. Földi létformától elfajzott organizmusuk nem engedi őket vissza saját gyökereikhez, noha anyabolygójukat szolgálják minden képességükkel.

Szurajána élő szobrai

2010-08-12 12:05:00

E regény ötszáz éves utazásra hívja meg az olvasót. A végállomás, ahová az író képzeletének időrakétája megérkezik, rendkívül magas szintű, humánus kultúrával rendelkező társadalom. Ez a világ azonban válságba kerül. A veszély a „zérón innen és számokon túl" folytatódó „tükörvilágból" tör az emberekre, és saját titkos álmaik, elfojtott, érzéki ingereik, hatalomvágyuk káprázatainak testet öltésével mérgezi meg őket.

A tibeti orgona

2010-08-12 12:03:00

A XXI. században vagyunk. A Föld ökológiai egyensúlya teljesen felborult. A népesség száma tizenkétmilliárd. A levegőszennyezés üvegház-hatása megolvasztja a Sarkok jégsapkáit. Új özönvíz fenyeget. E vészhelyzetben ülnek össze a Terra legkiválóbb tudósai a stockholmi konferencián, hogy csak a saját érdekeiket védőkkel szemben kikényszerítsék az emberiség létfeltételeinek megmentését.

Mesés Gondwána

2010-08-12 12:00:00

Katasztrófa előtt áll a világ. Elemi erők rázzák meg a földrészeket, bomlik a társadalom, bűnözési hullám árasztja el a civilizált országokat, veszélyben az emberi élet. Ekkor egy csodálatos képességű lányka születik.

Tükörajtó a tengerben I-II

2010-08-12 11:55:00

E kétkötetes mű egy óriási, bizarr szerelemről szól. Első részében a fiatal tudós lány, Oanna, Aquapolis létformájának lakója halálosan beleszeret a tengerből jött titánba, aki egészen más, mint a földi lények.